Om os

Om os

Kennel Archa Von Sambleben blev etablet i 2010, hvor vi fik godkendt vores kennelmærke af Dansk Kennel Klub (DKK).

Grundlaget for vores kennel, og derved også vores navn - skulle være unikt: derfor skulle det være med udgangspunkt i vores 2 første hunde, Armani og Chanel.

Ar (Armani) og Cha (Chanel) = Archa + vores særlige efternavn: Archa Von Samblebens

Jesper

Jesper er 32 år og arbejder til daglig som Planlægger på Præstehaven i Hørning, Skanderborg Kommune.

 

Jesper er meget musikalsk og har i alderen 6-23 år sunget i Sct. Peders Kirke; ligefra børnekor, ungdomskor og til koncertkor. Selvom Jesper stoppede med at synge i kor, så er han aldrig stoppet med at synge.


Jesper spiller ligeledes teater og vil meget gerne opføre musicals.

Indtil videre er det blevet til "Askepot", "Vi Maler Byen Rød", "Les Misérables" og i sommeren 2015 stod den på "Matador" i rollen som Hans-Christian Varnæs.

Jesper  er ligenu aktuel i "Les Misérables" som skal spille i Hernings Kongrescenter i perioden 13. september  til 21. oktober 2017. Her ses  han bl.a. i  rollen som "Bamatabois",  skurken på Havnen, der besejler "Fantines" skæbne.


 

Hundene er fælles ansvar, men det er Jesper, som er den primære i hverdagen samt i forhold til træning og udstilling. Jesper elsker at udstille hundene i vores kennel -  det bliver også til mange ture med vores hvalpekøbers hunde. Og i året 2014-2015 er det blevet til adskillige titler.

Michael

Michael er 42 år og arbejder selvstændigt indenfor restaurantionsbranchen. Dette har været en barnedrøm, der gik i opfyldelse sommeren 2011.

At være selvstændig tager en del af ens tid, men når han holder fri fra restauranten, så er der nok at tage fat på derhjemme.


 

Grunden, som huset ligger på, er 1500m2, så der er  en større have, som også skal passes..... Og Michael er ligeledes god til at finde på projekter så kede sig; det gør han så aldrig :)


 

Michael bruger naturligvis også en del af sin tid på hundene, men det er mest til hygge og nyggen -  træning og udstilling ligger på Jespers bord.

Naturligvis deltager Michael også på udstilingerne - når arbejdet tillader...